Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Perline ved Mette Bastholm

CVR 28 62 05 51

Gyldenrisvænget 7, 5800 Nyborg
Email: post@perline-smykker.dk
Telefon: 60 60 18 47

Betaling

Der accepteres betaling via Dankort, Visa og MasterCard. Det er hurtigt, nemt og sikkert.
Der tages ikke imod betaling pr. efterkrav.

Forsendelse og levering

Smykker og andre varer, der er på lager, vil blive sendt i løbet af 1 – 3 hverdage. Smykker på bestilling vil som udgangspunkt have længere leveringstid. Du er velkommen til at kontakte Perline, hvis din ordre haster, og vi vil se, hvad vi kan gøre for at hjælpe. Bestilte varer sendes som udgangspunkt samlet.
Smykkerne bliver leveret i en gaveæske eller -pose og sendes som brev med PostNord og omdeles indenfor 5 hverdage.
Der leveres som udgangspunkt kun til Danmark, men andet kan lade sig gøre efter nærmere aftale.

Afhentning også muligt, men efter aftale.

Fortrydelsesret og returnering

RETURRET
Der tilbydes 14 dages fuld returret.

Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dit køb, kan du returnere det indenfor 14 dage fra den dag smykket er modtaget og det kan byttes til et andet smykke eller du får pengene retur. Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give Perline meddelelse på mail eller mobil om, at du ønsker at fortryde dit køb. Smykket skal returneres i samme stand, som du modtog det, ubrugt i gaveæsken/ -posen og sikkert indpakket for at undgå skader. Du bærer risikoen for varen til den er leveret. Du betaler selv forsendelsesomkostninger ved returnering.

Du skal vedlægge kopi af ordrebekræftelsen.

Tilbagebetalingen tilbageholdes indtil Perline har modtaget varen retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Specielle bestillinger refunderes som udgangspunkt ikke.

TAB ELLER SKADE

Hvis din vare er beskadiget ved levering eller ikke ankommer indenfor den forventede tid, kontakt perline hurtigst muligt og senest indenfor 14 dage fra bestilling.

GARANTI

Du har 2 års garanti, når du køber smykker og andre varer hos Perline. Garantien dækker produktionsfejl, men ikke almindelig slitage, galvanisering med fx sølv og guld og skader, der skyldes forkert behandling.

  • Produktionsfejl kan fx være, hvis en perle falder af eller en lås går i stykker.
  • Skader der ikke dækkes kan være, hvis en perle bliver knust, en kæde rives over eller smykket bliver deformeret pga. tryk eller slag.
  • Slitage kan være ridser, hak eller en overflade, der slides af.
  • Forsølvning og forgyldning må forventes at blive slidt af over længere tid.

Øvrige betingelser og informationer

PERSONDATA

Registrering af personoplysninger er nødvendige for at kunne levere varen. Personoplysninger behandles fortroligt og forsvarligt.