Glassmykker

Varenummer AT003 i shoppen under armbånd

Armbånd med en stor flad Chevron og Ibenholt

Varenummer AM001 i shoppen under Mix Match

Armbånd med Millefiori og Ibenholt perler

Varenummer OF007 i shoppen under Øreringe

Øreringe af Millefiori perler i creoler af 925 sølv

Unika smykker

Glassmykker kan være smykker af glasperler i mange forskellige farver og former samt vedhæng i mange designs, og især glaskunst fra Murano i Italien er noget særligt. Det er blevet fremstillet i over 100 år, så det er båret af traditioner, gamle klassiske teknikker og utroligt håndværk. Jeg fascineres hver gang, vi besøger øen, af de farvestrålende, smukke og unikke kunstværker, man ser overalt på øen.

Efter en del research, fandt jeg firmaet, som jeg bl.a. handler med. Nemlig Ercole Moretti.

 

Ercole Moretti

Ercole Moretti blev etableret i 1911 af brødrene Moretti. Dengang blev der produceret traditionelle Venetianske glasperler – ”Chevron” og ”Millefiori”.

Siden da er det gået stærkt med udviklingen og firmaet drives i dag af sønner og børnebørn af grundlæggerne.

Ercole Moretti er kendt for igennem tiden at have udviklet forskellige håndværksmæssige teknikker, som har været banebrydende i måden at producere Venetianske glassmykker på.

Afsættet hos Ercole Moretti er altid at kombinere håndværksmæssig sublim teknik med det bedste indenfor æstetik og design. Ercole Moretti arbejder sammen med internationale anerkendte designere for hele tiden at udvikle designs og produkter. Afsættet er innovativ fortolkning, kombineret med traditionelle produktionsteknikker.

Vi besøger altid selv fabrikken, når jeg skal udvælge nye produkter til mine designs og smykkeproduktion.