Nyhedsbrev

Kære følgere af Perline Smykker

 

Som I  nok har set, sendte jeg en lidt for hurtig hilsen for nogle dage siden. Det var en fejl, så her kommer den rigtige.

Med forårssolens stråler ind af vinduet, vil jeg sende jer det første Nyhedsbrev i år.

Lidt om Perline Smykker.

Mine smykker fremstiller jeg bl.a. af forskellige farverige perler og vedhæng i glas. De fleste materialer er fra glas-øen Murano i Venedigbugten, Italien. Jeg er vild med glas i alle farver og former og jeg håber, du har været inde på min Facebook side og set den lille video om, hvordan man laver nogle af de glasperler, jeg bruger. Ellers håber jeg, du vil gå ind og se videoen.

Udover de håndværksmæssige kunstværker i glas fra Murano, bruger jeg perler fra Ghana, som er lavet af gammelt glas fx flasker. De er, modsat de italienske perler, rå og rustikke, men ikke desto mindre unikke og særlige. Det er ofte enlige kvinder i Ghana, der fremstiller disse perler, og derved kan de tjene deres egne penge og selv forsørge deres familier.

Sammen med perlerne af glas, bruger jeg perler i træ – oftest Ibenholt. Ibenholt er en meget hård træsort og derfor velegnet til at lave perler af. Træet er kendetegnet ved at have en sort kerne og findes bl.a. på Philippinerne, hvor mine perler kommer fra.

Perline Smykker er farverige og unikke, og jeg håber, du har fået lyst til at sætte kulør på hverdagen med mine smykker.

Samtidig håber jeg, at du vil invitere dine venner til at “Like” min Facebook side og dele den, så vi kan blive mange, der deler interessen og glæden ved farver og glas.

 

Forårshilsner fra Mette/ Perline